VerRevisiones

Dosi de Star Wars!

Per fi! Després de sis anys de feinada, arriba al públic la nova sensació galàctica! I no m'estic referint a l'estrena de l'Episodi III de Star Wars (gràcies George per enrecordar-te del meu sant tots aquests anys!), sinò a la posada de llarg de la flamant sèrie de «documentals» IMPS - The Relentless, de la mà de Blacksheep Productions, creadors del desternillant curt TROOPS.

Si el curt era genial dins de la seua limitació de recursos (que mai d'idees ni d'actuació), el documental s'estrena amb un desplegament realment despatarrant per a una peŀlícula filmada per afició (això sí, per professionals del ram). Des de la demoledora seqüència d'entrada, els primers minuts ja van donant una idea de a quin nivell poden arribar aquesta classe de produccions. Caldra estar atentíssim a les entregues que vinguen!

Ai, ara no sé si aguantaré tota aquesta setmana per a veure l'Episodi III! Entretant gaudiré d'aquesta espècie d'Episodi III'V ;) que és Revelations, una altra joia que posa el llistó altíssim, un curt de 40 minuts que bonament podria passar per una peŀli de Hollywood. Bravo per la gent de Panic Struck Productions!

Clar que, per a agafar bé l'Episodi III hauré de refrescar la trilogia antiga, i quina forma més natural ;) de fer-ho que veent Grocery Store Wars, dels nostres amics de Free Range Studios. La idea i les imatges seran súper-originals, però per favor, no vos perdeu ni una paraula dels diàlegs «adaptats» perquè són del milloret que he sentit en molt de temps! Serà aquest moviment «de base» el que realment immortalitze l'univers Star Wars? Molt probablement…

Que la Força vos acompanye!