VerRevisiones

Censu en el Poli

No l'han detingut. Ni en el sentit legal ni en el moral. Com comentava l'altre dia, Jorge Cortell ha aconseguit realitzar la seua conferència «Descargar y copiar música es LEGAL y bueno», i dic aconseguit perquè el periple pel que ha hagut de passar per tal de poder trobar un lloc (!!) on fer-la ha sigut digne d'una peŀli de conspiracions.

I és que sembla ser que el rector de la Universitat Politècnica de València ha rebut un toc dels lladres de la SGAE aconsellant-li que fera el possible per que no es realitzara la conferència. Automàgicament totes (!!) les sales de conferències han resultat estar ocupades per altres conferenciants, amb la qual cosa Jorge ha acabat per fer la conferència en la terrassa de la cafeteria connectant el portàtil a l'endoll del microones! O_o

Es comenta que hi ha hagut amenaces per part de les zoocietats (Mafalda dixit) de gestió al rector. Siga com siga, el que ha ocorregut hui té un nom: censura. Ja sabem com se les gasten tots aquests que diuen treballar per la cultura i la llibertat d'expressió. Ni una cosa ni l'altra, tot per la pasta.

Per favor, dediqueu deu minutets a llegir les entrades més recents de la plana de Jorge Cortell, flipeu primer i després difongueu la notícia tant com pugueu, perquè està clar que aquesta barbaritat de hui no apareixerà en cap mitjà de comunicació hui, demà o en un temps raonable. Si vos veeu capaços d'enviar un missatge al rector descrivint-li (de forma constructiva, no ofensiva, no es pensen que som de la $GA€) per què ha obrat incorrectament, ací teniu la informació de contacte de l'equip rectoral de la UPV.