VerRevisiones

El nou pacte del Ministeri d’Educació amb Microsoft

L’Estat és hàbil prestidigitador i sempre juga amb més d’una carta. Mentre encara ens recuperàvem de la resposta ciutadana als plans censors del Govern, el Ministeri d’Educació signà un acord amb Microsoft per a incloure programari privatiu d’aquesta corporació als portàtils que s’adquiriran per als estudiants de primària.

Com que un ja es va fartar fa temps d’anar sempre protestant per les perversions governamentals dels polítics, deixaré que siga una altra gent amb millor habilitat que jo amb les paraules qui vos detalle els desgavells de l’acord. Enllaços gentilesa de la llista de socis d’Hispalinux:

Després d’aquesta jugada, les signatàries de similar atemptat contra el (ja prou negre) futur del sistema educatiu espanyol encara tenen la barra de rematar l’acte amb unes últimes paraules:

La secretaria de Estado, Eva Almunia, dijo que el Gobierno siempre ha defendido la neutralidad tecnológica. Por su parte, la presidenta de Microsoft se mostró convencida de que la comunidad educativa no tiene estas "preocupaciones ideológicas".

Impagable.

Molt bon article Ivan. Vaig

Molt bon article Ivan. Vaig agafar l'enllaç "Por el software libre en la educación" i el vaig penjar en el tauler d'anuncis de la sala de profes, jeje.

Bones festes!

Gràcies!

Gràcies Canx, m’alegre de que t’haja agradat. Sí, l’enllaç que comentes està realment bé perquè fa un repàs esqüet de la situació, proposa millores i a més a més és curtet. :) Bones festes a tu també!

(Per cert, has vist l’article sobre IPv6? T’agradarà…)