La gran aventura d’Abobo

A l’últim podcast de Fase Bonus vaig descobrir Abobo's Big Adventure, un videojoc en Flash que ret tot un homenatge als grans clàssics de la Nintendo de 8 bits. A banda de capturar tota la jugabilitat dels seus referents (què no és fita menor) està molt però que molt divertit, té estils de joc per a tots els gusts i damunt es gasta un sentit de l’humor la mar de gamberro que a sovint et pilla del tot desprevingut. Es nota que l’han fet amb tot l’amor i la dedicació del món, esperem que les companyies sàpiguen apreciar‐lo en lloc de perseguir‐lo. Go Abobo, a winner is you!

Havía llegit adobo

Jajaja, es curios vore al mazas del final del nivell del double dragon de prota de un joc similar es un joc molt curios, m'agrada la musica estil 8bits, clonada del double dragon per supost jajaja.

A videoshock han parlat de Tombi, un joc que va pasar sense pena ni gloria per la play station i que sembla segueix viu gracies a reduits grups de fans, el salt principal del personatge el qualifiquen de “the fuckin’ best jump in videogames’ history” jajaja, un joc curios que combina el 2D i el 3D.

La jugabilitat

És que al final els plantejaments senzills resulten en el que és realment important: la jugabilitat i amb ella la diversió. El Tombi que anomenes té pinta de ser un bon hereu d’això (el prota hauria de cridar «Banzaaai!»). Per cert, no coneixia la web de Videoshock, li faré una ullada…