F-Droid, aplicacions lliures per a Android

Des de que tinc el meu Zero m’he apanyat només amb aplicacions lliures, sense el Market, però trobar‐les era un autèntic martiri (la maleïda polisèmia de free, ja sabeu). L’altre dia vaig descobrir per casualitat F-Droid, una aplicació lliure que permet accedir a dipòsits sencers d’aplicacions lliures per a Android (com el propi dipòsit d’F-Droid). Tothom pot oferir el seu propi dipòsit i cada usuari en tria els que vol, a l’estil d’APT. Fantàstic, com he passat tant de temps sense ell?

jeje

Quan de temps fa des dels dies que dies que no tindries movil mai eh? Ja queda poc per a que et faces compte de facebook jaja!

Molt bo el diposit f-droid, no el coneixia! Si saps d'altres diposits interesants posteja'ls.
I per cert, que tal funciona el Zero? Es facil d'updatejar? Existeixen bones ROMS? Jo estic amb el HTC Tatoo, paregut en prestacions.

El Zero mola

Huh, vaig dir jo això del mòbil? No ho recorde… però el compte de Facebook ja me’l vaig fer a finals de 2008 i el vaig obliterar al cap de tres setmanes. ;)

Jo estic molt content amb el Zero, és còmode i, sense ser un bitxo, té un poc de tot. Amb CyanogenMod actualitzar‐lo és trivial (no cal rootejar‐lo) i va molt bé, tot i que algunes coses com la gestió de la bateria o la connexió USB no estan fines del tot, però se deixen usar.

fes-te del facebook :)

Ei Ivan, pense que es un poc exagerat dir que el facebook només es cultura de la adhesió perquè encara que es fàcil donar-li només al botó també es pot comentar i postejar igual que en un blog, i per exemple, dir que aniràs a un event es un nivell de compromís major. Al final el limit real de fins a on vols interactuar el posa cadasqu, igual que en els blogs. Jo sempre podria haver contestar al teu misstage amb un +1 :)

Off-topic

No és el que permet o no una eina, sinó el que fomenta. I eixe no és el tema d’aquest article.

accepte polp...

accepte polp...