Mezzanine

Plou sobre el sostre de ma casa. Mezzanine, l’àlbum que Massive Attack va traure fa ja més de dotze anys, no ha perdut encara ni un àpex de la seua originalitat, potència i força d’evocació. Pots posar‐te’l a casa i la ment es transporta a ambients obscurs i humits on les coses menudes prenen protagonisme i la profunditat de camp és sempre curtíssima (no podien haver encertat més amb la caràtula). És sorprenent com continua sent protagonista recurrent de manifestacions de la cultura popular com el cinema i la publicitat. No em talle un pèl en dir que es tracta d’un clàssic que els melòmans futurs del rock mantindran al pedestal.

Es verdad que es un discazo,

Es verdad que es un discazo, aunque yo hace mucho que no lo oigo... creo que, por otra parte, no podría oirlo sin que me sobrevenga un ataque de cierta nostalgia... ¡ay, cuántos años! :)

¡No hombre!

No desperdicies la ocasión de volver a escucharlo… nostalgia no es justamente uno de los sentimientos que creo que transmita el álbum. Es más, con el paso del tiempo aún te puedes sorprender encontrándole nuevas situaciones donde encaje como un guante. ;)