H.R. Giger a València

Si esteu o estareu a prop de València fins a principis de desembre, i sou aficionats a l’obra d’H.R. Giger (el dissenyador de l’Alien de Ridley Scott), vos recomane que aneu a visitar l’exposició H.R. Giger: escultura, gràfica i disseny que té lloc al Rectorat de la Universitat Politècnica de València entre el 18 d’octubre i el 5 de desembre.

Ja sé que el tema ja va ser tractat a Barrapunto; amb aquesta entrada només vull animar als que no esteu segurs de si anar o no, o als que vos fa peresa: l’exposició és realment impressionant, i no serà fàcil tornar a poder veure aquestes obres de prop i en directe. Per cert, el catàleg que hi venen (per 10 €) també està molt bé, amb texts que reflexionen sobre l’obra de Giger i fotografies de les obres exposades.

Se m’oblidava: no vos aneu de l’exposició sense mirar cara a cara el cap original de l’Alien… indescriptible!

Yo quiero ir, yo quiero ir...

Yo quiero ir, yo quiero ir... lo malo es el horario para los que somos "de provincias" ;-) pero ¡caerá!
Ya te contaré ;-)

Ya ha caido. Ya tengo mi

Ya ha caido. Ya tengo mi catálogo. Ya flipé pro colorines.. estuve a punto de encargarme una silla Harkonnen para el despacho y tentada de llevarme el Aleph para la puerta del despacho, pero al final me corté ;-)

Una gozada, meu :-)

Ei, m’alegre de que

Ei, m’alegre de que t’agradara! És possible que aquesta setmana em torne a deixar caure per l’exposició, ja que la primera volta que aní estava la sala tan sumament petada que no vaig poder veure ni la meitat de les obres.

Ja t’imagine asseguda a la Harkonnen durant les revisions d’exàmens. Quin ambientasooo!

Per cert, vaig aconseguir un

Per cert, vaig aconseguir un póster de l’exposició (amb l’estàtua Biomecanoide de l’entrada). No és precisament l’Aleph, però si te l’vols penjar a la porta del despatx farà millor paper que enrotllat al meu calaix.

No me provoques, no me

No me provoques, no me provoques XDDDD

Por cierto ¿dónde diantres

Por cierto ¿dónde diantres conseguiste *eso*? :-D

Els pòsters els repartien a

Els pòsters els repartien a l’entrada el dia de la inauguració, no sé si va ser Chesko o Jorge qui els agafà.

El divendres passat torní a anar per a veure la amb calma i a la taula de l’entrada només tenien postals i catàlegs… crec que de pòsters ja no tenen.