VerRevisiones

La MaratOO'o 2.0.1

Aquest cap de setmana passat vaig estar en la MaratOO'o 2.0.1, organitzada per Softcatalà. Enguany, igual que l'any passat, es va celebrar en el campus de Burjassot de la Universitat de València.

En aquesta ocasió es tractava de donar una empenta a la traducció al català d'OpenOffice.org, de cara al proper llançament de la seua versió 2.0.1. Vam ser unes trenta persones els dos dies (prou més que l'any passat!). A banda de les sessions de traducció, els dinars i demés estiguéren molt rebé, sobretot la pizzada a l'aire lliure a 5 graus i unes ventades que feien volar trossos de carn per tot arreu. La gent molt simpàtica, semblaven molt entusiasmats, tot i el viatge que s'haguéren de fer des de Barna, el fred i algun que altre incident amb els ordinadors.

Ara cal esperar que algú penge les afotos en la web. De moment, vos recomane a tots els interessats en la traducció que vos apunteu a la següent MaratOO'o que es faça, vos ho passareu molt bé!

Despenyaferro!

Actualització (2005-12-01)

Jesús Corrius (coordindor de la traducció d'OpenOffice.org al català) ha penjat en Flickr una coŀlecció de fotografies de la MaratOO'o 2.0.1. Així veureu l'ambientillo que hi havia. Molt bona la de la batalla per l'aigua! ;)