Supernodes al Caradhras

Al wiki del projecte CONFINE podem vore un exemple de les penúries que els coŀlaboradors d’algunes xarxes comunitàries (AWMN) passen per a mantenir nodes en condicions ambientals extremes. ¡Senyor, ¿heu vist els caramells de gel creixent en horitzontal?! ¡Ara sé la pinta que tindria un node de Palantír Telecom al repetidor del Caradhras!

¡Frío!

Sí que debe hacer un frío tremendo ahí arriba eh xD
Y viento, y ventisca cuando del cielo cae todo... ¡Palantir telecom! Juas!

Palantír Telecom

La idea de Palantír Telecom está inspirada en una página de chistes de El Señor de los Anillos que leí hace años donde salían lindezas como Gwaihir Airlines. :D

Condicions extremes! Açí els

Condicions extremes! Açí els temps està millor... Per cert, aquesta setmana he fet la meua incorporació a guifi.net :)

guifi.net

Sí, ho he vist a la llista de correu, bona notícia! Si puges a manipular alguna antena, no oblides els guants, que el metall gelat és molt desagradable. ;)

Camuflatge

Ostres l'antena s'ha camuflat en l'entorn jajaja, imagine que en aquestes condicions l'unic que es pot fer es esperar a que la natura faça el seu efecte.

I quin efecte!

No sé per què aquesta mescla de la tecnologia i l’acció de la natura em recorda a algun organisme biomecànic. Intrigant…

Ara que em torne a fixar

Vaja es pot veure clarament en quina direcció bufava el vent (o ventisca vist el resultat) jajaja.

Ara que em torne a fixar

Vaja es pot veure clarament en quina direcció bufava el vent (o ventisca vist el resultat) jajaja.

Moderació

Uff, ja ho pots ben dir, no m’agradaria haver de pujar‐hi a reparar un router… amb vents de quasi 120 km/h ¡probablement eixiria volant!

Per cert, les respostes tarden en aparéixer perquè els comentaris «en obert» estan moderats. Si vols que isquen directament, crea’t un compte! (Pots emprar un OpenID si vols.)