Democràcia econòmica: conclusions de la trobada i noves idees

II trobada sobre democràcia econòmica: Mikel Iridoi escriu una completíssima crònica i David una anàlisi detallada de les conclusions. Versvs comentà una proposta per a un basar de democràcia econòmica que ara copsa a un article del seu blog i que David desenvolupa en unes especificacions que en la meua opinió són pràcticament tot el que es necessita per a posar‐se a desenvolupar aquestes eines que permeten crear mercats al voltant de línies d’identitat com la democràcia econòmica.

Flipant la ferramenta que

Flipant la ferramenta que porteu en ment, te pinta d'un B2B pero aplicat a la democracia económica...
Per cert, si tens temps dona-li un colp d'ull a aquest miniprojecte que vull desenvolupar dins del "Partido de Internet":

http://groups.google.com/group/pdi-aplicacion2/browse_thread/thread/d33a...

i si t'animes també a donar-nos alguna idea en el projecte de sistema de votació seria genial :)

http://www.partidodeinternet.es/wiki/Sistema_de_Votacion:Pagina_de_aterr...

PD: http://drupal.org/node/222044

Pedaç aplicat

He aplicat el pedaç que m’has passat per al mòdul d’autenticació d’OpenID. Pots provar a vore si funciona?

(El sistema de votació que proposes cau fora del meu terreny… però sort!)

Realment no se si ho havía

Realment no se si ho havía fet bé avans. El Openid que he gastat es http://openid.blogs.es/canx (aquest si ha funcionat crec...). Alguna recomanació de servidor openid? :)

Sobre el sistema de vot, crec que es interesant que les empreses democràtiques també tinguen un sistema de votació inspirat en democràcia directa amb delegació, per això t'ho comentava... Ultimament estic llegint coses molt interesants al teu blog i als enllaços que poses pero encara no m'imagine del tot com funcionaria eixa ferramenta... A veure si en un futur creeu un repositori i li done un cop d'ull!

phpMyID

Doncs crec que no puc recomanar‐te cap proveïdor OpenID perquè sempre he emprat el meu propi, que es basa en phpMyID. A banda, tenint servidor propi directament preferisc no dependre d’un proveïdor extern (tot i que podria emprar un servidor delegat).

Tranquil, que si avança el projecte del basar de la democracia econòmica, ho indicaré ben diligentment al blog. :)